anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum te poti lasa de fumat fara sa iti dai seama? Va rog sa raspundeti la intrebarea mea cat mai repede.Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cand o sa imi raspunzi si tu la intrebarea" Cum pot ajunge miliardar, fara sa imi dau seama", poate ca iti spun si eu cum te poti lasa de fumat fara nici un efort.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Totul depinde de vointa ta, daca iti doresti acest lucru, in sufletul tau trebuie sa ai convingerea ca nu este un lucru bun pentru organism ca-ti faci rau singur cu banii tai. Este necesar o informare pentru a vedea consecintele ce le poate avea asupra sanatatii datorita acestui viciu. Nu trebuie sa vina nimeni sa-ti interzica acest lucru, tu trebuie sa fii convins ca nu e bine ceia ce faci.

| Arthur a răspuns:

Fara sa-ti dai seama ma indoiesc...

| allleeeee a răspuns:

Nu iti mai cumpara tigari. Si daca vrei sa fumezi uitate intai la pozele alea urate si citeste. Poate o sa te ajute.Si poti cumpara plasturi de aia Nicorrete se numesc parca.Am observat ca unii acopera pozele alea. Sau unii cer cu anumite poze.

| dolyan a răspuns:

Eu astfel am procedat: fumam 15+ tigari pe zi, am decis intr-o zi sa le reduc la 4, mi-am facut un "orar de fumat" sa il respect cu sfintenie.
Prima tigare o fumez la 11
A doua la 15
A treia la 19
A patra la 22
O saptamana jumatate am respectat orarul(trebuie sa te tii ocupat cu altcev, altfel mori de nerabdare), cand suna alarma de la telefon, imediat aveam tigarea aprinsa :-)
Dupa acest timp, am decis sa renunt treptat la orar, dar fara a creste numarul de tigari, astfel orarul inca exista, dar daca aveam pofta la ora 10 de ex, fumam, dar urmatoarea nu o fumam la ora 15, ci cel mai devreme la 15. 30, urm poate o fumam la 18(sau chiar mai devreme), dar ma gandeam intotdeauna la ce ora pot fuma aproximativ urmatoarea data, oricum, orarul aproape ca nu mai exista, exista doar ideea ca trebuie sa am cel putin 2 ore intre ele, si sa nu depasesc 4. Bineinteles am mai loato pe aratura cu 5, 6, ba chiar sapte, dar era o recula, daca azi fumez peste 4, maine neaparat nu fumez mai mult de 4, doua saptamana a durat treaba asta pana cand am decis sa "joc dur" am decis sa nu mai pun gura pe tigara, acum nu poti spune ca m-am lasat, dar au trecut 9 zile de cand nu am "gustat" tigara. Mentionez ca treaba cu orarul a fost decat un exercitiu de vointa.ambitie si tarie, inainte de a face astfel, am mai avut 2 tentative, dar au esuat dupa doar 3 zile de abstinenta, iar dupa fumam mai mult. Iti recomand sa incerci, eu unul simt ca o sa reusesc, deja aproape ca nu ma mai gandesc sa pun gura pe tigar, oricum un lucru stiu sigur, dintr-o data e foarte greu, dar modalitatea aste de a te lasa de fumat, este cea mai flexibila. SUCCES!

| tomtom_7971 a răspuns:

Cu vointa, sunt in aceeasi situatie ca tine, e greu..., apropo ma duc sa bag o tigarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte repede! E logica intrebarea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact cum te-ai apucat, fara sa gandesti. ce-ai zis? ia sa fumez si o papiroasa, ca no fi foc? acum zi altfel. ia sa nu-mi mai bat eu cuie la sicriu singur, ca are cine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara sa-ti dai seama nu poti. Cu eforturi serioase reusesti.