| AnOnImUl321123 a întrebat:

Cum tratezi vanataile rapid? Am o vanataie mica sub ochi, am tinut mai bine de 3 ore un prosop ud dupa care am pus o bucata de carne ingjetata si nimic..imi amorteste mana si ochiul. Cum ma pot vindeca mai repede sau macar sa nu se mai vada asa de tara vanataia pana maine cand merg la scoala? Ce sa fac? Ajutati-ma plzz
Si nu conteaza cauza vanataii doar vreau sa stiu cum sa o fac sa dispara cat mai repede posibil!
FUNDAAAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Green66 a răspuns:

Singura soluție în cazul tău e să te machezihappy

| neutrino a răspuns:

Carnea trebuia sa fie de vita, iar daca vanataia este puternica nu ai cum sa o rezolvi pana maine.

| mgtow a răspuns:

Doar cu machiaj se mascheaza dar trece in cateva zile bune.

| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

Salut. Incearca sa iti pui niste frunza de varza sau o compresa cu sare si otet. S-ar putea sa se mai retraga un pic pana maine. Dar nu te astepta la un miracol. Va trebui s-o maschezi complet apeland la machiaj.

| PeFuga a răspuns:

Si eu am o vanataie pe care o tratez cu un "cocktail" de alifii: actovegin (pentru stimularea circulatiei si vindecarea mai rapida), diclofenac (antiinflamator) si hepatrombin. Tie iti recomand prima dintre ele pentru zona respectiva. Eu am aplicat astea imediat dupa lovitura si abia s-a invinetit putin, iar de durut aproape nu mai doare deloc dupa doar 2 zile.