Din cate am inteles nu e ceva de care poti scapa asa usor si daca scapi poate reveni la fel de usor.
Candida vaginala, blenoragia, sifilisul, sidasi clitorisul letal sunt in floare si la moda, aviz amatorilor!
E foarte greu de tratat. Necesita vizita la ginecolog cu cultura de secretie. Apoi ginecologul iti va recomanda un tratament alcatuit din comprimate, ovule, spalaturi si unguent. Primele 3 trebuie facute in cure, cam de 5-10 zile pe luna, 6 luni consecutiv, cu consult ginecologic lunar. Cu unguentul trebuie sa te dai zilnic timp de minim 6 luni.
Partenerul tau sexual trebuie sa ia si el comprimatele exact in aceleasi cure ca tine, de asemenea trebuie sa foloseasca zilnic unguentul timp de 6 luni, timp in care prezervativul e absolut obligatoriu.
In aceste 6 luni, trebuie ca zilnic sa fierbi chilotii, cearsafurile, prosoapele. Acestea trebuie sa fie de bumbac si dupa fiecare folosire, trebuie fierte sau spala-te in masina la minim 90 de grade. De asemenea, cada si WC-ul se freaca bine cu Domestos dupa fiecare utilizare.
Trebuie tratata, asta e sigur! Daca o scapi de sub control pot exista consecinte. Trebuie sa mergi la medic la consult pentru a-ti prescrie o reteta deoarece este tratabila usor daca este in faza incipienta, daca mergi prea tarziu iti da medicamente mai puternice si trece mai greu, plus ca nu e deloc confortabila.
Recunosc ca am avut si eu si mancarimea e greu de suportat si am mers de nevoie la medic, si se intampla in perioada Craciunului, si nu puteam sa beau nimic in timpul tratamentului, a fost nasol...
alma200033 întreabă: