Nu toti bolnavii cu schizofrenie au voci ce indeamna la ucis.
Nu cred ca e vorba de un demon. Mi se pare prea SF ideea.
Bravo. Ai luat o boala pshica serioasă și gravă și a dus-o în ridicolul religie.
Eu zic ca pot fi chiar amandoua laolalta, chiar demonul respectiv sa provoace acea schizofrenie.
Din trailerul pe care l-am vazut pentru Conjuring 3 cica justitia americana a luat in calcul si crimele provocate de posesie demonica.
Nu e vorba de nici un demon ci de niște procese chimice care afectează psihicul. Dacă vrei să vezi cum e să ai halucinații poți încerca ciupercile halucinogene, de la alea ai niște halucinații foarte vivide, practic, uneori, îți e imposibil să distingi ce este real și ce nu și nu e implicat nici un demon, doar niște substanțe care îți dau peste cap echilibrul natural.
Absolut. Demonii sunt o explicatie mult mai plauzibila.
Data viitoare cand te doare capul eu zic sa apelezi la un descantec in loc sa iei un nurofen.
Este vocea lor interioară care trece pe sistem automat,nu e nici o posesiune, a comunica cu tine însăți este un lucru înțelept dar nu a auzit sunete sau imagini supranaturale, dar o alimentație sănătoasă și sport, meditație vindeca totul, eu am văzut cu ochii mei cum ajută sportul și fructele
Tocmai demonul ii produce ceea ce numim noi oamenii schizofrenie.Cum explici ca la molftele Sf Vasile cei ce sufera de schizofrenie incep sa urle cu voci din alta lume? fix atunci? Si la spitalele cu boli psihice sa fac aceste rugaciuni, unii doctori tot nu cred dar cei ce ce participa la aceste rugaciuni relugulat scapa, doctorul interpretand ca anumite activitati sau tehnici l au vindecat. Vrajeala! Si utilizatorul LordCristobal puncteaza bine ceva si mai interesat.
Concluzie :ai intuit bine raspunsul,"sunt posedați de un demon".
Daca nu ai privit filmul A Beautiful Mind, iti recomand sa o faci, cred ca o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta acolo! Si nu are nimic cu religia.