Cand visezi...nu folosesti ochii. Imaginile iti apar in minte! ca si cum ai intra in transa.Visele sunt intamplari reale din viata ta...incurcate (adevarat ) si asta produe o noua intamplare. Unele vise sunt reale la propriu Cand visezi ca esi pe wc... te scapi in pat gluemam si nu, nu mi s-a intamplat
succes
xoxoo, mary
Visezi multe lucruri legate de imaginile din timpul zilei... Orbii din pacate, nu au sansa aceasta...trebuie sa-i intrebi pe ei... daca viseaza.
Sunt de acord cu maryana5 este adevarat si cu pisu in pat... da si orbii viseaza da ei cand viseaza nu este clar adica ei in timpul zilei isi imagineaza lucrurule cum ar crede ei ca ar arata si viseaza ...succes
Pai in vis traiesti ce nu poti, cel putin momentan, in timpul zilei. Ce-ti doresti tu mult mult de tot, nu vezi cu ochii din cap,"vezi" cu sufletul, iti imaginezi cum ar fi daca...alteori visezi locuri ce le-ai vizitat, oameni pe care i-ai cunoscut, iti aduci aminte de ei. O explicatie stiintifica (am citit in National Geographic) mi-ar lua 100 de randuri sa o scriu. Dar am rezumat-o in cuvintele mele, mai sus.Mai scria ceva de dorinte reprimate, care nu s-au implinit.Lucrarea subconstientului.
Carmen133 întreabă: