El nu este una dintre cele mai bune persoane, a făcut multe lucuri rele, însă trebuie să îi recunoaștem și meritele. Faptul că închide toate locurile alea jegoase nu cred că poate fi considerat rău de către nimeni.Cred că am intrat majoritatea măcar în unul din locurile închise de el și am văzut că serviciile nu sunt de calitatea corespunzătoare.
Toate instituțiile ar trebui să își facă treaba și să îi pedepsească pe cei care nu respectă normele, legile, lucru care nu prea s-a întâmplat în România și e cazul să se întâmple.
Intreaga institutie al protectiei consomatorilor (TOTI inspectorii) au obligatia sa faca in permanenta controale!
Și de ce până acum au cam închis ochii?
Fiindca majoritatea au fost angajati cu pile, dar necunoscatori.
La fel se intampla ca si la Curtea de conturi si alte organe, care ar aveaatributia sa controleze, sever.
E bine ce face, deși am auzit ca majoritatea deschid imediat in aceleași condiții după ce pleacă (Cel putin știu un caz specific de acest fel). Însă, totodată mi se pare că o face mult mai mult să-și spele imaginea și să aibă mai multe șanse să fie votat la viitoare alegeri
Un spectacol prost si o mizerie de campanie electorala.
Plus, Piedone e un mizerie de om si se vede cum vorbeste cu oamenii pe care ii intalneste.
Daca vroia sa faca treaba facea, nu show ieftin
Pff, o face doar pentru imagine. Poate inchide cate magazine vrea, vina pentru Colectiv nu se sterge.
Pai in primul e vorba că suntem înșelati peste tot! Deci... cineva trebuie să facă ceva!
Daca Piedone vroia să facă cu adevărat ceva și-ar face treabă de șef la Anpc. Un sef de instituție nu merge pe teren sa filmeze pentru tiktok ci face instituția să funcționeze cu adevărat
Asta face parte din fișa postului său și asta ar trebui să facă toți cei au atribuții de control în România. Cu mediatizarea în exces nu prea sunt de acord. Își face campanie electorală pentru primăria capitalei în perspectiva alegerii lui Nicușor Dan ca președinte al României. Totuși cu ocazia vizitei de la Suceava am aflat că avem și noi OPC la nivel de județ. Nu mai ieșiseră din birouri băieții de acolo de câțiva ani buni.
Josnic, ne miram ca își face pur și simplu datoria, mai grav e ca face din asta un spectacol, în plus e și monetizat.
Repugnant.
Cheers
E campanie electorală și nimic altceva.
Mascaradă ieftină pentru publicul Brainrot Tiktok.
anonim_4396 întreabă: