De ce, ai vreo oferta? La 2 produse cumparate pentru sinucidere primiti o cruce gratis? Ce intrebari...sau iti pregtesti un salon de servicii funerare si vrei sa ai produse pentru morti in functie de moartea survenita?
Eu as vrea sa mor de o cauza ca oricare, nu sa fie vreo boala, sa ma chinui sau alte tampenii.
In somn
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Crezi ca asta are importanta? Daca fiecare si-ar face o programare prealabila...
Bine, in fine, nu acum, dar cand va vrea D-zeu, eu spun ca as vrea pe la 60 si ceva d ani. sau mai devreme
Poveste cum as vrea :O :
Intr-o seara frumoasa, pe strada, ma uitam, simtundu-ma un pic ametita, rau... vrand sa trec strada, un idiot vine in viteza si ma duce buum. _.
Ajungand in spital, in coma, auzind oamenii cum striga " La oparte! ", vazandu-mi copii, sotul plangand.
Intrand in coma mare, a doua zi m-am dus la D-zeu
Pace NU VREAU SA MOR!, dar nu stiu de ce am presintirea ca chiar asa voi muri!.
Bye .
Avand in vedere ca viata noastra pe pamant este ca o flacara, care se v-a stinge, avand in vedere ca moartea este imprevizibila si inevitabila, mi-as dori sa mor implinit. Adica, sa-mi vad urmasii (copiii) la casele lor!
@Katya, în timp ce violez un extraterestru. infart de placere maximă Edit: Eu sunt normal voi sunteţi nebuni .
E noapte si nu ar trebui sa ne gandim la anumite lucruri care sunt inevitabile in viata. Hai sa ne gandim cum putem sa ne facem viata mai frumoasa, cum putem sa fim fericiti si cum putem avea parte de sanatate si spor la bani.
Cand mi-o veni sorocul vreau sa ma culc intr-o camera plina cu crini albi si...sa nu ma mai scol!
Don'hoara, asta este un subiect serios pe care daca il zgandaresti ai sa ai cosmaruri, multa vreme. Daca citesti in engleza, ai alaturat un articol pe care l-am compilat acum cateva saptamani. Se intituleaza "Memento mori!" - http://www.soothe.ca/articole/article20_suggestions.htm
Cand o fi sa mor, vreau sa mor rapid, nu-mi trebuie timp decat sa-mi imbratisez familia. Mi-e groaza de agonia prelungita care se intalneste la bolnavii de cancer, de exemplu.
anoooonimm77 întreabă: