Se trateaza, dar marea problema e ca in multe cazuri nu prezinta niciun simptom si netratata poate cauza hiv/sida sau infertilitate, de aceea este recomandat ca toate persoanele active sexual sa faca macar o data pe an analizele de boli sexuale
Sifilisul nu cauzeaza hiv/sida
Netratat cauzeaza, adica daca nu omori bacteria din corp poate provoca probleme mai grave, cel putin asa scrie despre asta
Cum sa cauzeze hiv bre?
Prin rani in care virusul poate patrunde mai usor, sau cel putin asa scrie pe internet
Una e una, alta e alta
Da stiu dar e vorba ca au o oarecare legatura intre ele
Bolile de acest fel se propaga atunci cand lumea nu crede in medicina si se distreaza in aceeasi maniera sexuala iresponsabila exact ca acum mii de ani.In prezent chiar nu poti spune ca mai avem scuze, exista preventie, informatie disponibila la un click distanta si metode de protectie peste tot.De mentionat totusi ca vaccin nu exista.Chiar si asa, cine are urechi sa auda si ochi sa vada, va intelege.
Sifilisul nu este boala, este un agent patogen, mai exact o bacterie.
Bacteriile si ciupercile au existat pe pamint de cand e lumea, de cand aparu viata, o sa dispara cand va dispare viata de tot.
Cele mai puternice organism de pe planeta noastra sunt bacteriile, asa ca ele daca o sa fie sa dispara, vor dispare ultimele, mult timp dupa ce vom dispare noi.
Asa ca poti sa spui ca va exista vesnic Multi pe aici citesc dar f putinim spre deloc si pricep.
Bacteriile sunt microroganisme destul de mari, se pot observa cu usurinta la microscopul optic, se pot creste, inmulti si cerceta, pentru a se vedea cum pot fi omorite atunci cand patrund in organismul animal.
Asa au aparut antibioticele, ca urmare aceste bacterii se trateaza prin antibiotice, sau si cu ajutorul acestor antibiotice.
Dar nu toate bacteriile pot fi omorite cu aceste antibiotice, unele rezista si nu pot fi usor eliminate.
Nu ca nu am putea, dar daca dai conc entratie mai mare, care sigur le va omori, atunci afectezi si organismul gazda, de aia nu sunt antiobiotice pentru toate bacteriile.
Acekle antiobiotice is de fat ceva gen otrava, care in o anumita cantitate, este letala pentru bacterie, dar nu si pentru prganismul gazda.
dullcat ca de obicei bate cimpia tarii pe jos la pas marunt, taie frunza la catei vaccinuri
cand ai asa ceva sigur nu mai ai nevoie de vaccin, ai nevoie de ajutor concret, nu doar hai baieti hai steaua hai dinamo
Un vaccin daca vreo o comparatie, este ca si o galerie la o echipa de fotbal, aia sar in sus, striga, injura, ce mai fac, dar nu-i ajuta cu absolut cu nimic pe cei din teren, pe jucatori.
Exact asa functioneaza si un vaccin, el doar stimuleaza producerea de anticorpi, dara fara a ajuta el ca vaccin, adica sa omoare animalu, asa cum o fac antibioticele.
De Hiv si alte baasme nu mai spun, ce legatura are scula cu prefectura, dar na daca asa urla cei care conduc sanatatea, toti trebuie sai urmeze pe aiai in linie.
Referitor la transmitere, e cam greu sa transmiti boala asta.De ce spun asta? O persona care ar avea sifilis de asta, sau tu daca ai o boala, ulceratii, ai vazut probabil cum arata, nici tie personal nici altuia nu iar mai veni vreun chef de sex sa fim realisti, alea is povesti de adormit sugari.
De ce totusi apare? Apare atunci cand o persoana da peste acea bacterie, si tocmai in locul ala sa aiba ceva rani si bacteria tocmai acolo sa se aseze, astfel sa patrunda.
Dar sa contactezi asa o bacterie, sansele is f mici.Cind se intampla, este pentru ca populatia acelei bacterii a crescut, adica is f multe si probabilitatea ca un om sa ajunga in contact cu ele este logic mai mare.
Asa se intampla la orice populatie de bacterii, de ciuperci, si la nivel macro, cu animalele, au perioade cand se inmultesc f repede si mult, apoi perioade f slabe.
Orice bacterie poate fi omorita, asa cum am spus, pentru ca poate fi studiata, i sew cunoaste fiziologia, morfologia, asa poti sa stii ce o poate omori, ce otrava sai dai sa mierleasca.
Doar ca uneori, is unele f al dreacu, nu le omori decat cu doze f mari, care ar omori si organismul gaza.
Cam asa stau lucrurile in general.
Adevarat tot ce ai spus, insa boala se poate contacta usor, mai ales de la prostituate
Si crezi ca o femeie care ar avea asa ceva, ar face sex? Crezi, ca tu, sau alt barbat, cand vede ce are o femeie, mai face sex cu ea?
Crezi ca o femeie cand vede ca un barbat are ceva bube pe la scula, mai face sex cu acel barbat?
Am spus, cand ai chestii de genul asta, nu-ti mai arede de nimic, nici alea o fac pe bani nici tu ca si client.
Ai avut vreodata herpes la gura? Ei daca nu ai avut nu stii cum este, iti zic eu, si cit de mica sa fie bubita aia, doar daca o atingi te doare de nu stii de tine.
Eu asa cred, sanse sa iei is destul de reduse.Nu spun ca n-ar fi, cineva poate contacta acea bacterie nu doar facind sex, o poate avea si fara sa faca sex, altfel nu vad.
In sf, asa dupa ureche, eu stiu, se poate transmite prin fluide din corpul celui infectat, prin atingerera unor rani ale celui infectat, rani care ar contine acea bacterie.
Cum am spus, doar nu mergi la femei si inchizi ochii, sa nu vezi nimic ori faci sex prin haine.
Dar cum nu trebuie sa spui altfel decat institutia medicala, mucles, asa se merge, ce spun astia cu OMS si alte organizatiil aia trebuie sa facem, sau sa spunem, e litera de lege, nimeni nu trebuie sa comenteze nimic
Am vazut doctorii in spitale, umbla fara masca, dar unele asistente, sau care mai is pe acolo poarta masti
Ma uitam si eu ca prostu zic uite diferenta, cine poarta masca si cine nu.
Nici un doctor nu purta masca, cei care purtau erau de la asistenti in jos.
Asta arata ca doctroul ala stie ce anume se intampla, doar ca trebuie sa taca, daca spune altceva il dau aia afara.
Daca de exemplu un agent de asta patogen, este in tine, in lichidul prostatic, sa zicem asa, atunci, da poti sa spui ca un barbat ar putea sa transmita unei femeie acel agent, asta daca ar finaliza in interiorul ei.
Trebuie sa cunosti anatomie cit de cit si fiziologie, plus cum si unde stau acei agenti patogeni sa spui ceva sigur.
Dar degeaba spunem pe aici, de spui altceva decat zice institutiile astea medicale, esti vazut om rau iar pe TPU iti sterg astia imediat raspunsurile, trebuie si ei sa stea in linie cu mafiotii
MrWrestleMania întreabă:
anonim_4396 întreabă: