Si eu am aceeasi problema. Am incercat cu niste pastile luate de la plafar, numite Melatonina dar nu faceau mare chestie [asta la mine]. Pana cand mi-a lua mama tot de la plafar un ceai de la Fares, Somn linistit. Este un ameste de musetel, levantica, tei, mai multe. Eu daca il beau cald, ma culc la 22 si ma trezesc la 3 Dar am incercat cu cuburi de gheata, ma culcam la 22 si ma trezeam la 10-11. Mult succes si somn usor!
Si eu mai pateam asa cateodata pana intr-o zi cand inainte de culcare am baut o doza de bere.
Berea la mine are efect calmant si ma ajuta sa dorm... poti incerca somnifere daca problema e grava.
Si vezi ca daca stai mai mult de 5-7 zile fara somn mori.
Inseamna ca nu ti-e somn. Dormi atunci cand simti nevoia. Daca tot nu reusesti sa dormi ia somnifere.
Incearca sa bei un ceai de musetel.
Si daca dormi descoperita, acoperate macar cu un cearceaf, la mine a functionat dupa 4-5 zile in care adormeam dupa aproximativ 3 ore. Nu stiu care e legatura dar incearca nu dauneaza.
Poate ai prea multe ganduri si mie mi se intampla.mai mereu.asta explica si ora la care raspund la intrebarea ta.Incearca sa nu dormi o noapte deloc si nici urmatoarea zi.Cu siguranta a doua noapte vei dormi. Daca nu merge nici asa, te sfatuiesc sa te duci la medic si nu cred ca ceaiul e o idee buna.Incearca doar sa ai mintea limpede, fara sa te gandesti la prea multe.Bafta!
Ia o gura de aer, fa 3 ture(alearga), un ceai[levantica sau tei(te linisteste si te adoarme)] si somn usor!
Nu esti muncita probabil si e de vina si caldura,iesi afara in fiecare zi, seara mai ales.
bea inainte de culcare o cana de lapte cald cu miere si scortisoara sau ceai de tei.
sunt niste pastile,Sedacur forte se numesc,sunt bune pentru insomnii, fara efecte adverse, sunt din plante.
Mersi mult la toti.toti mi-ati dat raspunsuri bune si am incercat ideea cu ceaiul si a mers m-am culcat si am adormit nu stiu cui sa-i dau fundita principal mersy mult pentru sfat