Bună!
La medic nu ai fost?
Tratamentul pentru oboseala glandelor suprarenale include un regim alimentar adecvat şi modificări ale stilului de viaţă. Dieta ar trebui să conţină o cantitate suficientă de proteine şi carbohidraţi complecşi.
Cel mai bun mod de a-ţi testa sănătatea glandei suprarenale este să-ţi măsori nivelurile cortizolului şi al DHEA printr-un test de sânge.
Te pup!
Ingerfrant, referitor la medic, de 7 ani am dureri articulare in solduri, de 7 ani merg din doctor in doctor (generalist, ortoped, reumatolog, etc.) pentru a afla cauza durerilor. toti mi-au dat de facut analize: sange (inclusiv speciale la Bucuresti pentru reumatism genetic), scintigrafie (care a spus clar ca exista inflamare in zona soldurilor) dar nu a spus si cauza inflamarii, 2 RMN, test de osteoporoza, si nu mai stiu cate radiografii, rezultatul:AM PROBLEME LA CAP!
in urma cu vreo 6 ani cand eram la inceput cu durerile, am ajuns la un energitician (ca sa zic asa) care m-a tinut de mana vreum minut si mi-a spus ca am probleme cu GLANDELE SUPRARENALE! si ca din pacate in tara noastra medicii nu cunosc mai nimic in aceasta directie si nici nu sunt tratamente! era un rus care vorbea destul de stricat romaneste, si destul de incet, eu am plecat de la el intelegand ca am probleme renale (eu neavand deloc acest gen de probleme) si dezamagita ca nu mi-a ~CITIT~ nimic de problema mea cu soldurile. Au trecut ani, drumuri si cautari, medici si analize, si, ti-am zis, rezultatul a fost CA AM PROBLEME LA CAP. Intr-o zi, navigand pe internet, si gandidu-ma incotro s-o mai apuc (deoarece nu sunt de acord sa fac tratamente pana nu am un diagnostic) (un ortoped celebru din Eforie care m-a trimis sa fac scintigrafia, dupa ce a vazut-o a zis ca ma interneaza sa-mi faca infiltratii! nu am acceptat bineinteles) m-am gandit sa mai fac o analiza de dozare hormonala, ceea ce nu facusem in toti acesti 7 ani de cautari. in aceasta idee am dat cautare pe google sa vad ce analize ar trebui sa fac, si am ajuns la un articol despre... glandele suprarenale obosite care spunea ca pot da, ATENTIE: PROCESE INFLAMATORII IN CORP, caderea parului inexplicabila, maini si picioare reci permanent, piele f uscata si transparenta, exact problemele pe care le aveam eu. Am ramas inmarmurita si de-abia atunci am inteles ce mi-a spus SERGHEI: nu de richichi, ci de glandele suprarenale, deci, la ce medic ziceai sa ma duc? imi trebuie un maimutoi cu dintii ranjiti sa-ti trimit atasat. De asta nu stiu incotro s-o apuc.Aaa stai, am facut analize de gande din sange si urina si mi-a iesit la urina analiza proasta, dar la ce doctor sa ma mai duc? oricum, multumesc pentru raspuns. sofia
anonim_4396 întreabă:
LarisaChe07 întreabă: