| adria1967 a întrebat:

Cunoaste cineva vreun caz de sterilitate de cauza tubara (trompe infundate) care a reusit sa se vindece in final si sa devina mamica? Daca da vreau sa stiu mai multe amanunte. Este exclus situatia in care a ramas insarcinata in vitro deoarece eu nu am posibilitati materiale. Multumesc pentru timpul acordat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Desfundarea trompelor infundate se poate face prin laparoscopie, dupa care poti ramane insarcinata.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Floreasca nu are serviciu de ginecologie. Mergi la Polizu sau la profesorul Marinescu la maternitatea Giulesti. Am auzit ca e cel mai bun in probleme de fertilitate.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

S-a mai raspuns aici la asa ceva! DA! E rezolvabil! Cauta in arhiva, sau asteapta, poate te indruma cel mai exact Brigaela!, sau cea care a fost in cauza! Success!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Colega, dar nu tu ai mai intrebat cu ceva timp in urma? am rasp si eu si altii, ca da, e tratabil. nu mai stiu cum dar DA!, si e ok dupa! Cuta in arhiva TPU, ca ai sa gasesti! Scuccess!

| mioara a răspuns:

Da cunosc pe cineva care nu a mai putut ramane insarcinata dar a infiat o fetita iti doresc si tie multa bafta

| Simonagsimona a răspuns (pentru mioara):

Total nefolositor raspunsul tau

| gynycola a răspuns:

Buna¡draga DARIA te rog lasa-mi un id... pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi la București, la Spitalul Floreasc la medicii specialiști pe ginecologie.
Sunt multe femei care au trompele înfundate, dar după câteva ședințe de tratament local s-au văzut cu burtică.
Problema ta se rezolvă și poți deveni mămică pe cale naturală, nu în vitro.
Mult succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Daria, si eu am depistat ca am trompele imermeabile in urma histerosalpingografiei. Am facut instilatii si dupa o luna am fost la Sanatoriul Mangalia pentru proceduri ginecologice.

| Pisicuta8888 a răspuns:

?