| Hazard_7428 a întrebat:

Cunoaste'ti tratamente naturiste sau normale pentru omorarea parazitilor intestinali (lamblia)? Sunt slab si am facut analize pentru asta. si a iest ca am. vreau sa ii omor ca sa ma ingras am sanse?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kristtine a răspuns:

Reguli pentru prevenirea infectiilor parazitare
1. Spalati-va pe maini cu apa si sapun inainte de inceperea mesei si dupa folosirea toaletei!
2.Regimul alimentar trebuie sa fie unul sanatos, bazat pe fibre alimentare, capabil sa mentina un colon curat!
3.Transportul, pastrarea si preparea alimentelor trebuie facute in conditii de stricta igiena.
4. Spalati fructelor si zarzavaturilor (pe care se pot depune paraziti, chisturi, oua) inainte de refrigerare si inainte de consumare!
5.Respectati masurile de igiena corporala (insusite si de copii, chiar de la varste foarte mici). Taiati-va regulat unghiile!
6.Tratarea corecta a celor ce sunt diagnosticati cu astfel de infectii, indiferent daca prezinta simptome sau nu.


http://www.colonhelp.ro/......inali.html

Citeşte mai mult aici.
Pa, pa

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Remediile naturiste sint mai utile ca preventie decit ca tratament--- binecunoscute in acest sens sunt usturoiul si semintele de dovleac. Unii medici sustin ca propolisul este contraindicat in tratamentul giardiei(lambliei). In urma unor studii s-a demonstrat ca acesta face mai mult rau - stimulind starea de agitatie a celui infestat, fara sa deranjeze parazitul.

De lamblii scapi cu greu --- toate tratamentele descoperite de-a lungul timpului au ramas putin in urma. Intens folosite in primii ani de la inventare, armele s-au tocit, parazitii dobandind rezistenta. In prezent, accentul se pune pe produse
care nu se absorb in intestin, avind efecte secundare minore. De asemeni, tratamentul trebuie sa fie repetat, la interval de un an -pentru ca asa cum te-ai infestat o data te mai poti reinfesta in colectivitate(scoala). Pentru ca lambliaza are drept consecinta un deficit de calciu si fier trebuie sa compensezi acest deficit(important este sa-ti faci niste analize ca sa vezi care-i treaba cu Ca si Fe din organism!). In concluzie, doar un tratament recomanat de catre medic si respectat cu strictete le mai poate da de cap lambliilor. Numai bine!

| jojo_2491 a răspuns:

Du-te la un plafar si cere acolo ce doresti