anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunoasteti un oftalmolog bun in Ploiesti? Dar un stomatolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Viuvi a răspuns:

Stiu eu un stomatolog nu bun, foarte bun!
Dr. Valeanu Stelian
Te duci la nord, si vis-a-vis de piata, in dreapta sunt niste blocuri turn.
La parterul unui bloc este cabinetul "Happy Dent"
Din propriet experienta, este super bun domnul doctor!
Trebuie sa-ti faci programare dinainte happy

| abrassu a răspuns (pentru Viuvi):

Feritiva de cabinetul Happy Dent,e varza fratilor,care ilaudati atat sunteti din gasca lor si bagati pareri bune sa punem noi botul, dupa o extractie la acel cabinet am facut infectie, nu am dormit 2 zile ca m-a prins Sambata si Duminica, am fost Luni la cabinet se uita si imi zice ca nu e infectie, dar imi da 2 feluri de antibiotic pe reteta,te minte in fata,varza,zero sunt,e logic un doctor bun nu-si face reclama pe net, asa ca un sfat prietenesc sariti din schema acel cabinet, bafta la toti

| deeagh a răspuns (pentru Viuvi):

Este atat de bun domnul doctor(daca pot sa ii spun domn)ca a nenorocit multe persoane...in cazul meu nu a fost in stare sa faca un tratament de canal(asta confirmat de inca 3 stomatologi) si am ajuns la extractie si la implant
Cine plateste INCOMPETENTA acestui domn? nici macar bonuri nu da. Daca vreti probleme mergeti la dansul!

| Aero_2277 a răspuns:

Dr.Andreea Patrichii-Stomatolog
Oftalmolog-Dnd. Dr. de la Irene Optik

| abrassu a răspuns (pentru Aero_2277):

Oftalmolog super-smechera D-na Ionita de la cabinetul individual de pe strada PRAGA, este bucuresteanca dar are cabinet aici, sunt pacientul ei de 2 ani este super buna ca doctora, multa bafta si mergeti cu incredere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu e prea tarziu...
La Biostom pe strada Cantacuzino e un doctor tanar, rabdator care lucreaza foarte atent si frumos. Se numeste Nicolescu. Trebuie sa suni pentru programari ca am vazut ca e destul de ocupat la dansul. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un stomatolog f. bun este dr.DONCA DUMITRU- ANTONIU, medic primar(are cel mai mare grad de pregatire la cei 35 de ani ai sai, iar in vara lui 2010 va fi doctor in stiinte medicale). Cabinetul se afla pe bld. Republicii, nr. 187, bl. 4a, ap. 2; tel. 0244598408, sau 0721232474; cabinetul il gasesti f. usor; cand mergi din centru spre nord pe partea stanga; este o firma luminoasa"DentaLife". Dotarea cabinetului este la standarde europene, iar doctorul se poarta frumos si este un profesionist excelent. Ti-l recomand cu multa caldura.Eu mi-am dus la dansul intreaga familie, inclusiv copiii si prietenii.

| Anodont a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte buna gluma dvs! Dr Donca este un medic destul de slab si cam arogant. In plus, are niste preturi uriase.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti merge la un medic stom pentru ca ai fost tu multumit, eu de exemplu tot din propria experienta ii rasp lui Viuvi ca acest doctoras de la nord m-a nenorocit.Nu are experienta si nici tehnician dentar bun. Feriti-va de astfel de medici!

| anonima_4214 a răspuns:

Buna seara! Doresc sa-i raspund lui VIUVI,referitor la acest doctoras care m-a nenorocit,acest StelianValeanu care mi-a facut o lucrare intr-o luna si a picat intr-un an.Cel mai prost medic ca sa spun asa,ce sa mai zic de tehnicianul cu care colaboreaza, VVVVARZA sunteti fratilor, ar trebui dat in judecata pentru MALPRAXIS.

| Raluca35 a răspuns (pentru anonima_4214):

Esti de acord sa l dam in judecata impreuna? numai asa poate se mai schimba ceva in tara asta in care sintem. si mamei i a facut o lucrare gresita oribila de care el este multumit si i a luat 1000 ron si nu vroia sa dea bon sau chitanta, de altfel nu lucreaza decat la negru.

| Anodont a răspuns (pentru anonima_4214):

Din pacate esti paralel,lucrarile dentare nu se executa intr-o luna,e o perioada prea lunga chiar si pentru tehnicienii care se misca incet. Asadar,prima minciuna. Cat despre tehnician,nu vorbi despre el pentru ca nu-l cunosti, tehnicianul nu are de-a face cu pacientul in mod direct. In plus, daca ai probleme cu protezele ii spui si eventual se refac. Si daca ti-a picat lucrarea dupa un an inseamna ca nu ai avut grija de ea, lucrarile dentare sunt destul de fragile chiar cu cele mai bune materiale existente pe piata, intelegi mai VVVVARZA?

Întrebări similare