| bithaa a întrebat:

Cunoasteti vreo modalitate (testata de voi sau vreun apropiat) pentru albirea dintilor PROFESIONAL? Sau cat ma ajunge la un cabinet? Nu-mi spuneti de bicarbonat, sare si alte tampenii de tzata-mata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zamy a răspuns:

Exista mai multe metode de albire a dintilor.

Cea mai eficienta dar si cea mai scumpa este lampa ZOOM! care intr-adevar se invarte pe la 300-400 EUR.

Mai sunt mulaje care ti le faci la stomatolog si aplici peste noapte un gel pe baza de peroxid, si in cateva nopti se albesc...pretul ar fi pe la 100-150 EUR.

Si mai sunt benzi de albire a dintilor, gen Crest Whitestrips. Eu am folosit, si sunt cele mai cunoscute si apreciate in Statele Unite. Preturile se invart pe la 30 - 80 EUR, dar chiar merita si rezultatele se vad.

Poti citi mai multe aici: http://albirea-dintilor.com/

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pretul de cabinet din Romania variaza intre 300€ pentru albirea dintiilor, daca vezi ceva mai ieftin s-ar putea sa nu lucreze bine.

| Oanny a răspuns:

Nu costa 300 euro ca sa iti albesti dintiistraight face
Acum o luna am fost eu la albit si mi-a luat 100 lei(1 milion)happy

| bithaa explică (pentru Oanny):

Unde? in ce oras?

| Oanny a răspuns (pentru bithaa):

Galati la Ceradent

| Oanny a răspuns (pentru Oanny):

Pardon,nu la ceradent e altundeva...

Sunt tot din Galati, unde mai exact?

| Oanny a răspuns (pentru bithaa):

Prin ICfrimu.Deci mergi spre 2 babe si de la 2 babe inainte spre 40 si la prima curba pe partea dreapta o sa fie undeva containere. Apoi trebuie sa mergi tot inainte pana la sifonarie.De acolo faci stanga spre o farmacie si pe partea dreapta e cabinetu. Sper ca ai inteles cat de cathappy

Da! stau prin zona! doar 100 de lei ai platit? Cu ce ti ia albit?
multumesc mult:*