Incearca cu seminte de in(macinate in rasnita de cafea)Dimineata pe stomacul gol, amestecat intr-un iaurt! Stiu cat de dificil este...nu mi face bine nici sa-mi amintesc!
Cu bunica mea am avut rezultate bune cu solutie de Manitol. Este o solutie perfuzabila foarte dulce. Am cumparat o perfuzie, i-am pus un ac si in fiecare dimineata ii dadeam o ceasca de cafea din acea solutie. Intre timp o tineam la rece (in frigider). Cristalizeaza in frigider, dar se retopeste la incalzire.
Bună.
Ulei de ricin sau parafină.
Laxative din plante care se găsesc la Plafar.
Trebuie să consume mai multe fructe și legume proaspete!
Sănătate.
Hristos a înviat!
Pa, pa.
Lichidele in primul rind sint f importante,apoi iaurt,varza acra, prune uscate sau din compot, toate astea luate pe stomacul gol.prunele le poti da si seara sa le manince
Da' Dulcolax sau ceai laxativ crezi ca iar face rau? Mi se pare cel mai simplu. Uleiul de ricin poate da colici.
Ceai de cruşin sau un ceai laxativ din farmacie. Să bea cît mai multe lichide în alimentaţie supele şi ciorbele să nu lipsească şi apă de tărîţă de grîu, seară pui într-o cană o linguriţă de tărîţă, adaugi apă şi o laşi pînî dimineaţa iar dimineaţa bea apa pe stomacul gol sau argilă, sînt multe dar încearcă ceaiurile şi lichidele la început.
Uleiul de ricin una lingura dimineata ceai de crusin cu o lingura de miere de albine. La toate acestea se mai poate adauga o lingura de tarate de psyllium
Deeaandreea9156 întreabă: