Buna! Este foarte important gradul de scolioza pe care-l are, varsta acelei persoane si ce tratamente a urmat pana acum, daca a purtat corset sau nu, depinde de multe.Cu internatul, depinde, unde merge sa fie consultat, indicat ar fi sa mearga intr-o statiune care trateaza astfel de afectiuni, pentru ca pentru scolioza, pe langa kinetoterapie este foarte indicat si inotul si hidrokinetoterapia(gimnastica medicala in apa), bineinteles si alte metode de tratament recuperator.Statiunea Baile Felix este foarte indicata pentru asa ceva.Internarea intr-un spital, nu ii poate oferi posibilitatea de a face un tratament recuperator complet, neavand bazine.de regula pentru aceasta afectiune, tratamentul intr-o statiune este indicat de 2 ori pe an.Multa sanatate.
Cel mai probabil nu il va interna, poate cel mult o zi pentru investigatii imagistice.
Si eu am scolioza(+3-4 vertebre tasate, super, stiu). si nu m-au internat, am facut kinetoterapie, dar mai trebuie sa fac. La varsta asta nu se mai indreapta coloana, doar se intarsesc muschii spatelui.
Sa stea linistit/a. Si eu am scolioza si nu este asa grav. Va face gimnastica(eu fac acasa) si daca il/o doare sa se dea cu fastum gel. Apropo esti din Buzau?