| DragosTrandafir a întrebat:

Cura de slabire pentru minori, va rog am 61 de kg si 1.55 inaltime la 12 ani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| P4rAd0x a răspuns:

La varstata nu ai nevoie de vreo chestie de genul (de fapt la nicio varsta, dar hai sa zicem). Faci sport (ajuta sa alergi), mananci ce trebuie, exact la cele 3 mese, nu mananci exagerat de mult si nu mananci intre mese.
Nu te complica cu vreo "cura de slabire", nu ajuta cu nimic.

5 răspunsuri:
| mateia a răspuns:

Draga Dragos. Esti prea mic pentru orice fel de dieta. Nu stiu daca esti prea gras sau prea slab pentru varsta si inaltimea ta, dar daca ai vreun dubiu si nu te simti bine in pielea ta, roaga-ti parintii sa mergeti la un nutritionist (doctor, nu orice consultant de la coltul blocului) si el iti va face analize si iti va spune daca este cazul sa te ingrijorezi sau nu. Daca esti din Bucuresti, spitalul Ponderas este unul dintre cele mai bune din Europa in probleme cu greutatea. Si nu se ocupa doar de adultii obezi si de operatii bariatrice pentru ei, ci a deschis de curand si o sectie pentru copii. Cu medici specializati in tratarea problemelor de greutate la copii. Acolo cred ca poti gasi toate raspunsurile la intrebarile tale.

| CleanHeart a răspuns:

E prea devreme pentru diete
Esti in crestere
O zi frumoasa! happy

| annempx a răspuns:

Buna! Nu iti recomand o dieta, dar poti incepe un sport, trebuie sa mănânci cele 3 mese pe zi in portii normale.

| CORGE20 a răspuns:

Buna!
Nu iti recomand la varsta ta o dieta anume, pentru ca ar putea sa iti deregleze organismul, mai ales ca esti inca in procesul de crestere. Ceea ce iti recomand este sa faci zilnic o ora de sport, fie ca e vorba de alergat, fie ca te apuci de un sport anume. Si incearca sa reduci consumul de alimente nesanatoase. De exemplu, daca esti un mare consumator de dulciuri, incearca sa reduci treptat consumul. Succes!

| Geania a răspuns:

Nu este recomandata o cura de slabire la varsta ta copile. Renunta la chipsuri, sucuri si altele alimente de acest gen pe care cu siguranta le cumperi in drum spre scoala. Mananca ce gateste mama ta acasa si ia-ti si pachet la scoala tot de acasa. Mananca fructe si legume, bea apa in loc de suc, iti recomand apa alcalina care ajuta la detoxifiere. Cauta o apa cu ph mai mare de 8, eu iau apa Calipso, care te va ajuta sa-ti echilibrezi organismul.Si nu uita sa faci miscare, mergi cu rolele, alearga, orice numai sa faci miscare