| Jeremy1 a întrebat:

Curand as vrea sa-mi pun si eu lentile de contact (pentru vedere) si as vrea si eu mai multe detalii de la cei care au deja despre ele gen: cat de comode sunt, daca sunt mai multe tipuri, la cat timp ar trebui sa le schimb, pret etc. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LexiLaveil2 a răspuns:

Buna. Adevarul e ca sunt foarte utile. Pt ca nu trebuie sa porti ochelarii pe nas, sa faci rana la nas, sau sa ti se abureasca cand intrii de la rece la cald etc.

In schimb, daca ai lentile, nu ai voie sa stai in fum, vant, sa ai grija cu praful. Sunt sensibile.
Uneori te deranjeaza. Fug de pe ochi. Se duc la mama huciuluilaughing. [se deplaseaza putin pe albul ochiului, nu iti cad de pe ochihee hee ].
Sunt de 2 tipuri. Sunt alea la 3 luni, care le ti permanent pe ochi, si alea la 6 luni, care le folosesti doar cand ai nevoie. Seara le scoti si le pui in solutie. Cel mai indicat e sa iti iei din alea care sa le pui in solutie. Ca sunt mai igienice zic eu.
Pretul depinde. Sunt si la 1 mil, si la 2 si la 3-4-5 si tot asa. Depinde daca vrei si colorate, pe cat timp, etc.

Cam asta e cu lentilele.
Bafta. Sper sa iti fi fost de ajutor.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat