| andreeeeeeeea a întrebat:

D cateva saptamani imi simt ochii foarte obositi cand ajung de la facultatea asta insemnand 7 sau 8 seara...nu ma culc tarziu maxim 12 jumate si ma trezesc pe la 9.si cand ma uit la tabla fac ochii mici ...de la c poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Ai inceput sa ai probleme cu ochii. Trebuie urgent sa mergi la oftalmolog! El iti va prescrie niste picaturi si o pereche de ochelari, daca va fi cazul. Numai bine!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai nevoie de ochelari.

| qwertyde a răspuns:

Nu mai vezi bine. ai miopie si ai nevoie de ochelari(din pacate)

| marrr a răspuns:

Daca iti faci ochii "mici", inseamna ca ai miopie=> nu vezi la distanta. Aceasta se corecteaza prin purtarea lentilelor divergente si biconcave. Du-te la oftlamolog.

NOname
| NOname a răspuns:

@andreeeeeeeea, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere! Numai bine!

| danutza_2917 a răspuns:

Probabil in ultimul timp ti-ai solicitat ochii mai mult, si asa cum spui si tu sunt obositi. Iti recomand un supliment alimentar care ajuta foarte mult in asemenea situatii, eu il folosesc pentru a-mi mentine o vedere buna, dar am o prietena care avea miopie si care dupa citeva luni a renuntat la ochelari. Ochelarii nu rezolva problema, doar te ajuta sa vezi, si daca tu zici ca a aparut doar de citeva saptamini, adica de la inceperea scolii probabil, nu cred sa fie inca miopie, tabla intr-un amfiteatru e mai departe ca si intr-o sala de clasa, asa ca ochii sunt mai solicitati.
http://aloeveraforever.ro/produse/suplimente-nutritive/forever-vision