anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Da; e nasol rau; e unu' aici care-si zice Julius3miisiceva, care tocmai ce-a facut-o "zdreanta" pe colega Jelli; intru pe profilul lui, sa vad cam ce invarte, si gasesc un raspuns cam asa:"la 16 ani va e frica de injectie? voi sunteti generatia care o sa ne intretina? noi la 16 ne taiam cu cutitele si cel care avea mai multe cicatrici pe corp era adevarat barbat!"bun; eu cred ca tipu' are undeva pe la 35, si cam nu se face, cand ai varsta asta, sa-i vorbesti unei fete de 14 ani asa cum a facut-o el; nu mai spun ca aia cu "noi la 16 ani..." e vrajeala de cocalar care facea pe el numai cand vedea un militian de la circulatie; in fine; intrebarea mea e urmatoarea:daca vi se pare corect ca detinutii din inchisori sa aiba acces la internet?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu mi se pare corect, dar, din păcate, au acces și încă destul de mulți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am intrat pe profilul tau si am gasit cam asa:"inculto", "curva de mica","labagii","taci dracului din gura","nefolositorule" si ar mai fi cateva; intrebarea mea este:nu cumva starea asta in care te afli tu e putin apropiata de aia pe care o numesti aici "tristete deplina"?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Şi mie mi se pare deplasat comentariul lui cu ''la 16 ani''. La 16 ani îţi vezi de liceu, hobby-uri, prieteni şi părinţi. Şi nu are nimic că mi-a vorbit aşa că sunt fată sau că am 14 ani, avem dreptul la liberă exprimare (dacă aia e părerea lui, cretină ce-i drept şi neargumentată... fiecare cu cât în duce bibilica), dar apreciez grija ta.

Şi nu mi se pare corect să aibă deţinuţii acces la internet. Pot să aibă diverse boli, să încerce să agaţe (şi nu mă refer la aşa zisele relaţii de la distanţă virtuale) oamenii mai naivi şi să le facă rău în orice mod.

| JammyLove a răspuns:

Nu mi se pare deloc corect; ))
Sincer. Maniaci de astea. Off am patit.o si eu oh go on Pe facebook era unu care.mi cerea Id.ul, numarul si era din Armenia happy Vroia sa ma vada la webb si etc. In concluzie : Nu mi se pare deloc corect : )!

| NissanGTR a răspuns:

Asta e internetul frate, mai bine nu il bagi in seama pe un om care daca ar lua un test IQ i-ar iesi sigur un numar negativ.Lasa moderatori sa se ocupe de elwinking