| Kesha1428 a întrebat:

Da-ti -mi si mie niste,, leacuri",, tratamente" pentru boala de nervi.cat mai repede. daca se poate descriete-mi simptomele bolii nervoase, deci:simptomele si tratamentul bolii nervoase...:*
Va rog mult
Rog seriozitate love struck
pup, raspuns rapid

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| smileKiller a răspuns:

Pai atunci cand esti stresata sau nervoasa incearca sa te calmezi si sa te gandesti ca daca devii nervoasa nu rezolvi nimic decat iti afecteaza gandirea si nu mai gandesti limpede, fara sa vrei actionezi gresit. deci numara pana la 10 si incearca sa inlaturi starea de nervozitate. Ia un calmepam daca vrei sa dormi happy

1 răspuns:
| Kesha1428 explică:

Multumesc,dar eu pot dormi...doar ca atunci cand ma enervez,stresez,am o grija sau chestii din astea,ma inteapa in cap,ma ia cu tremur,tip la orciune si de orce, ma daore capul foarte tare... Oare sa fie boala de nervi? Sau ceva pe sistem nervos? Daca da, da-ti-mi niste medicamente recomandabile la varsat de 40 ani happy :* :X