| marizz a întrebat:

Daca a avut cineva negi? Eu am 5 doar pe o mana dintre care unul gigantic si dureros. Voi cum ati scapat de ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cei durerosi nu stiu.
Restul poti incerca aplicand cateva zile la rand cate o compresa cu otet de mere. Sau de la farmacie solutie Duofilm. In cateva zile scapi de ei fara durere.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dermatolog.

| dullcat a răspuns:

Buna.Exista la farmacii solutii care ii,, ingheata".Ar fi mai intelept sa mergi la un control, sa nu faci experimente acasa.

| Lioana a răspuns:

Chestiile astea nu se rezolva acasa. La dermatolog iti va aplica procedura potrivita dupa ce se uita la ei.

| VoidEternal a răspuns:

Am avut cand eram mic unii care îmi tot apareau din cauza unei carente de vitamine.

Dacă luam suplimente îmi treceau și când terminam tratamentul reapăreau la ceva timp. In adolescenta au trecut de tot.

| simplaexistenta a răspuns:

Nu am avut. Trebuie sa mergi la dermatolog.

| fluture156 a răspuns:

Din cate stiu trebuie să mergi la deematolog care îi va scoate. Sunt ceva proceduri.