| MBAAA a întrebat:

Daca acum aproximativ o luna, o prietena de`a mea a fumat, iar peste1 luna, poate 2-3 luni ea se duce la analize[sa`si ia sange], sunt sanse ca prin aceste analize sa se observe ca ea a fumat? Funda. Rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La analizele de sânge nu iese faptul că fumează!
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

Nu frate...a trecut prea mult timp!
dar ma... daca tot ati fumat baremi acceptati ca s-ar putea sa fiti prinsi la un moment dat! demonstrati ca nu sunteti stapani pe faptele voastre la astfel de chestii!

| tpuu a răspuns:

Buna happy.
Cumva prietena ta, esti chiar tu?happy.
Hmm, o sa iti raspund la intrebarewinking.
DA! se vedewinking. nu conteaza cand te duci :-P. Tot se vede nu conteaza cat ai fumat se vede...
Si se poate vedea si dupa unghii, cand ai unghiile mai galbene atunci iti dai seama ca o persoana a fumat.
Succes.

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Eu asa cred.ca n-are nimic sangele cu fumatul...nu stiu dk e adv da as zice logic. sper ca te-am ajutat.

| cяιss a răspuns:

Depinde cat a fumat intr-o luna.
ar trebui sa nu se observe pentru ca e doar o luna.

| dyaana a răspuns:

Nu cred ...sar vedea numai daca ar fuma zilnic nu daca o data sau de doua ori.trebuie sa fumezi mai mult nu doar pentru o tigara...e ca apa care vine si trece