| punintrebari13 a întrebat:

Daca ai anxietate sau tulburare obsesiva si iei medicamente, e posibil sa te simti bine dupa ce iei medicamente gen sa nu mai ai niciodata anxietate? la o stare de stres poate sa apara dar asa scurt si nu asa rau ca inainte sau cum? oricum banuiesc ca iti lasa medicul anxiar sau xanax in caz ca mai ai vreodata nevoie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| StoicAnalysis a răspuns:

Da, te poti vindeca, dar doar daca iti schimbi si stilul de viata. Chiar daca iei medicamente, daca stilul tau de viata e unul care te perturba, mai rau faci. Pentru ca iei medicamente care iti incetinesc creierul in timp ce te lupti cu stilul tau haotic de a trai. Si e nasol, ca inebunesti mai repede.

| Davyd2001 a răspuns:

( Exemplu ) Dacă mie îmi e frică că nu
mai mă trezesc mâine din somn, și cu toate fricile acestea, o sa mă trezesc mâine dimineață, mie mi-a fost frica de un lucru care nu s-a întâmplat. si cel mai probabil nu o să se întâmple, dar asa e anxietatea. eu te indemn să te rogi Domnului Isus și El o să te scape de toate temerile tale