| LoveSunshine069 a întrebat:

Daca ai apendicele inflamat eu stiu ca trebuie sa te doara cand apesi in partea dreapta, nu? thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De cele mai multe ori, însă trebuie diagnostic diferențial pentru că putem avea surpriza ca ovarul să fie cel cu probleme.
Pa, pa.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Da, printre altele. Dacă ai apendicită, în majoritatea cazurilor aceasta se prezintă împreună cu stări de greaţă, ameţeală, leşin cât şi dureri de burtă. Îţi recomand să stai liniştită în pat şi să nu depui efort. Şi pe mine m-a durut apendicele de vreo două ori însă din fericire mi-a trecut.

Pa-pa.

| Rakanishuu a răspuns:

Una dintre metode... Da.

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Nu,nu trebuie sa apesi ca sa simti durere.
O simti oricum.
Plus ca apar starile de voma, dureri de picioare.
Cam astea sunt semnele!

| Smileygirl23 a răspuns:

In majoritatea cazurilor, da, un apendice inflamat se soldeaza cu dureri in partea dreapta, ce poate iradia in spate, in picior etc.

| LoveSunshine069 explică (pentru Smileygirl23):

Multumesc pentru raspuns.
http://www.tpu.ro/......reapta-nu/ Daca nu te superi, crezi ca remediile de genul asta functioneaza? :-?

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Sa te doara in partea dreapta nu doar cand apesi, stare generala de rau, greata, dureri de cap... dar cel mai bine stie un medic, asa ca mergi la un control happy

| LoveSunshine069 explică:

Va multumesc tuturor pentru ajutor!