anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai apendicita poti alerga si sari gen sa faci activitate fizica si sa simti doar stare de rau fara durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Durerile de apendicita sunt destul de puternice.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cica "Durerile de apendicita"! Apendicele doare. Apendicita este boala si ea nu doare ci provoaca dureri. laughing Durerile provocate de apendicita pot fi usoare sau puternice. La mine au fost usoare. Nu trebuie sa mai faci sport. Trebuie sa mergi la doctor! Te opereaza in 10 minute (dureaza mai mult pregatirile) si a doua zi iti pot da drumul acasa daca nu este cumva un medic mai scrupulos si te tine 3 zile. Pe mine m-au tinut ca am hepatita si era sa mor. Mai bine te duci si-l scoti apendicele si ai scapat pe toata viata. Daca ai sti prin ce am trecut eu te-ai duce maine la operatie.

| carevaescu a răspuns:

Dacă ai apendicita, du-te la doctor sa scoată apendicele.