Eu am şi ochelari şi lentile de contact. Lentilele le port mereu când ies afară, iar ochelarii în casă.
Părerea mea... lentilele sunt cele mai bune, corectează mai bine miopia deoarece sunt lipite direct pe pupilă, pe când ochelarii sunt mai în faţa pupilei. În plus, cu ochelarii ai spaţiul vizual limitat, dacă te uiţi în sus, în jos, dreapta, stânga, trebuie să întorci capul că altfel nu vezi. Motivele pentru care port ochelari în casă sunt că, în primul rând, ochiul trebuie să mai fie aerisit, iar în al doilea rând am ochelari cu protecţie pentru computer...altfel aş purta lentilele tot timpul.
Pe mine lentilele nu mă jenează absolut deloc. În primele 5 minute după ce le-am pus, simt că am ceva pe ochi dar nu ustură. După câteva minute nu mai simt absolut nimic. Bineînţeles, acum depinde de ochi...sunt şi persoane care nu le suportă.
Eu una as opta pentru ce e mai bun pentru sanatatea mea in primul rand, indiferent de aspect, oricum lentilele sunt foarte comode, nu se observa, sunt practice si folositoare.
Ochelari.Eu am nevoie ca nu vad la distantaLentilele le-as purta doar cand as iesi undeva si nu vreau sa imi fac griji sa nu imi cada ochelarii
Eu port ochelari de mic si iti spun ca lentile trebuie sa fi mai atenta cu el decat ocjelari trebuie sa le curati etc
Am de la 14 ani lentile.mi se par mai frmoase. si p. s. nu imi sta bine cu ochelari
Ochelarii bineinteles caci am auzit ca lentilele le porti numai daca este ceva grav dar asa nu
Deeaandreea9156 întreabă: