| Vernusio a întrebat:

Daca ai avut depresie sau anxietate cum le tineai sub control, cum rezistai in fata lor? Cum ai trecut peste? Ati luat ceva? Sa raspunda numai cei ce au trecut prin asta.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ș53fan a răspuns:

Eu fac asta și acum! Am depresie din cauza dragostei! Și de trecut...nup De 7 luni duc in cârcă asta! crying crying crying Am vrut să mă omor și încă vreau să o fac! crying

| Caro34 a răspuns:

Depresie avem toti candva sau cumva, anxietate la fel insa nimic nu-i mai puternic ca noi. Mergi in aer curat, ia zilnic cate o tableta de Magneziu efervescent; daca poti mergi 10 zile la Baile "1 Mai", bea apa Lithinia, daca se mai gaseste, fa-ti prieteni cu care sa mai iesi, sa vorbiti... Nu sta in casa, plimba-te si asculta muzica care te face: vesel, optimist, eliberat! Dormi cat mai mult cu putinta, bea ceaiuri linistitoare de: tei, lavanda, seminte de marar; foloseste spray-uri de camera cu arome placute, relaxante. Mergi din cand in cand si mai stai de vorba si cu Doamne - Doamne; El va avea un efect pozitiv asupra ta! Numai bine!

| xSega a răspuns:

Fa-ți de lucru și o sa scapi, suna-ți prietenii dacă ies undeva, plimba-te, ieși cu bicicleta, sunt multe activități de făcut și o sa vezi ca trece, eu așa am scăpat

| ș53fan a răspuns:

Nu este treaba ta ce fac sau de ce sufăr da?