Daca ai cancer de piele trebuie sa faci tratament cu citostatice si radioterapie, care iti distrug sistemul imunitar. A-ti face un tatuaj cand esti intr-o asemenea conditie fizica este cea mai mare tampenie: te expui la toate infectiile posibile si poti sa mori din cauza lor in loc sa te vindeci de cancer.
Sincer, cred ca asta a fost cea mai stupida intrebare pe care am citit-o vreodata pe TPU. O bate si pe aia cu periuta de dinti.
Persoana respectiva a facut citostatice si o operatie. Au trecut cam 7 ani de atunci deci pot spune ca sistemu imunitar si-a revenit dar fiindca aceea gena cancerigena a ramas intreb daca ar avea voie deoarece ii sunt interzise operatiile estetice.
Nici sa nu te gandesti! Ai grija de pielea ta, si nu-l intepa cu tot felul de prostii fiindca e groaznica cancerul de piele mai ales in faza terminala.Crede-ma n-ai vrea s-o vezi.Pa!
Asta nu stiu. Dar cel mai bine ar fi sa vb cu un medic inainte sa faci astaNu risca!
Pai nu e vorba de un tatuaj sa vezi cat de cool e persoana respectiva sau ceva de genu, e vorba de un tatuaj care sa exprime legatura dintre mine si aceea persoana. Oricum o sa intreb la medic.
___Enzo întreabă: