Nu esti insarcinata o sa vezi si stii de ce spun asta pentru ca daca erai insarcinata iti inatrziau problemele si apoi incepeau sangerarile daca aveai sarcina extrauterina sau alte probleme.Dar totusi trebuia sa existe acea intarziere care nu inseamna 2 3 zile.O intarziere de ciclu mentruAL te poate ingrijora atunci cand depaseste 7 zile. Nu te mai ingrijora degeaba.
Adevarata sangerare menstruala intervine doar in cazul in care ovulul nu este fecundat de spermatozoid si ajunge sa fie eliminat. Asadar, menstruatia in sine nu este posibila odata ce ramai insarcinata.
Pe de alta parte, exista posibilitatea sa sangerezi sau sa observi pete de sange pe lenjeria intima, care sa iti para similare sau identice cu menstra. Tocmai acest fenomen determina multe femei sa confunde sangerarile dupa conceptie cu menstruatia propriu-zisa si sa se alarmeze, nestiind sursa exacta a scurgerilor.
Pai de 2 zile am menstruatie dar acuma in a 3-a zi nu mai prea am menstruatie si nushtiu de ce.
Draga mea, daca nu ai avut contacte sexuale anterioare neprotejate, nu este cazul sa te stresezi. Posibil perioada ta de menstruatie a scazut datorita unor dereglari, eu am mentruatie 4 zile primele 3 zile normal si ultima zi se termina si am 26 de ani, Cand eram in adolescenta avem cate 6 zile ciclu menstrual.Asa ca nu ai un motiv intemeiat sa te stresezi!
Daca ai sarcina extrauterina DA.O sarcina care nu o poti tine sub nici o forma si ca sa scoata bebele trebuie operatie.