| MrFunky2 a întrebat:

Daca ai fantezii cu baieti ( sunt baiat ) si te exciti putin sau mai mult inseamna ca devii gay? Eu am citit undeva ca, orice orientatie sexuala ai avea, fanteziile cu acelasi gen sunt normale...Eu ma excit si daca ma gandesc la fete, si daca ma gandesc la baieti..nu stiu cum sa explic mai detaliat.Devin gay sau e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nimeni nu devine gay, te nasti gay

| presus a răspuns:

Cauta pe google "bisexual".

| TheFragranceMaster a răspuns:

Esti gay, probabil bisexual.
Si da, e normal.

| GlowingShadow a răspuns:

In primul rand, nu poti deveni gay. Ori te-ai nascut gay, ori nu. O persoana gay nu poate deveni hetero, cum nici o persoana hetero nu poate deveni gay. Asta ca prima dintre "probleme".
Orientarile sexuale diferite fata de cea majoritara sunt prezente in natura si alte specii, deci nu e absolut nimic anormal. Face parte din evolutia unei specii, au roluri sociale, sexuale si altele. Se pot citi studii oficiale nenumarate pe aceasta tema, studii de care homofobii se feresc, ca le e frica de educatie.
Daca ai atractie si la fete si la baieti esti bisexual. Nu e nimic complicat sau anormal.

| dani0078 a răspuns:

Este normal.Gay esti din nastere, nu devii pe parcurs.Probabil esti bisexual dar nu te grabeste nimeni sa afli, ai destul timp

| so0unDy2002 a răspuns:

Esti bisexual. Lasa firmele pentru adulti...