anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai fi un organ din corpul uman, care ai fi si ce scop ai avea? fundoi happy.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Fundul, da as ridica fundul la rangul de organ vital.De ce? http://www.evilmilk.com/pictures/What_Life_Is_About.htm

Scopul? Vesta anti glont, scut anti radiatii, buncar atomic, umbrela cand nu ai, airbag cand cazi, inspiri frica in oamenii cu fund plat sau non-fund, starnesti invidie chiar si dansatoarelor de la Rio, zdrobitor de masini, multifuncional.

2 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Pai este destul de evident ca fiecare ar vrea sa fie creierul. Cel putin eu nu vad rostul altor organe fara sistemul nervos (care controleaza totul). Scopul? Unu singur. Sa ma simt cat mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!

Eu nu aș fi inima dacă aș fi inima cel care mă păstrează în corpul lui ar murii,fiindcă eu gândesc negativ și am o groază de probleme, deci nu aș putea fi inima, aș fi nici una aceste întrebări sunt o risipă de timp ca și minutele pe care le petrec în fașa icoanei rugându-ma să se rezolve tot, baftă!