| MarisRadu91 a întrebat:

Daca ai gastrita/ulcer ce ai putea sa bei la o petrecere? (alcool) sa fie mai usor sau sa nu dauneze stomacului!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă bei un pahar nu se întâmplă nimic.
Ai grijă să nu le amesteci, bei o singură băutură! Și mănâncă obligatoriu înainte de servirea băuturii.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca nu esti in criza, poti sa bei un pahar de vin sau de bere. Daca medicul a recomandat abstinenta totala...atunci raspunsul este nimic. Dar aceste boli sunt cronice si in general dureaza cativa ani,daca nu toata viata,si at fi cumplit sa nu poti gusta un pahar de bere sau de vin! Mai importante sunt alimentele pe care le ingurgitezi si care pot face rau. Ca o persoana care a trecut prin asa ceva,iti recomand un truc cu care poti pacali stomacul atunci cand ai de gand "sa calci pe bec"! Inainte de petrecere bea zeama de la un cartof crud,mai maricel,ras cu coaja cu tot. Zeama va fi tulbure si spre negru, dar o amesteci cu apa sau suc, supa si o bei pe nerasuflate. Amidonul din cartof este un excelent balsam pentru stomac. Eu m-am vindecat cu asa ceva.Se poate si cu suc de varza cruda, dar cu cartoful este mai usor.Il poti rade pe razatoare si il storci in mana, obtinand zeama.
http://www.azsromania.org/ploiesti/Medicale/ulcerul.htm

caramela
| caramela a răspuns:

Fara tarie categoric, iar vinul sa fie sprit, da sprit sa fie, nu mai mult vin si un degetel apa, mananca si 2-pana la 3 sprituri subtirele nu patesti nimicwinking, dar daca dr a interzis cu desavarsire alcoolul, pai atunci te abtii nene, deci intri in "post" fara doar si poate"wave

| Ania222 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa consumi deloc alcool, e mai sa previi decat sa tratezi.

Întrebări similare