| Amariei_Nico_1995 a întrebat:

Daca ai lindene si paduchi morti si te dai cu gaz lampant ouale se desprind dupa firul de par

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Petrolul omoara si ouale si paduchii.Dar asta nu inseamna ca ai scapat, ouale se usuca si raman lipite de firul de par.Trebuie sa te piepteni pe parul ud de mai multe ori si sa verifici daca sau desprins toate.Se iau f greu si sunt lipite bine de firul de par. Atunci cand le scoti pocneste-le cu unghiile sa vezi daca mai sunt vii. Daca fac ''poc'' sunt inca vii si asta inseamna ca nu ai scapat de ei. Spray Paranix(cam scump dar merita) este cel mai bun! Omoara si indeparteaza si paduchii si ouale.Cad singure nu -ti mai dau de lucru.Succes!

| Amariei_Nico_1995 explică (pentru Raniia):

Si cat costa spray-ul paranix

| Raniia a răspuns (pentru Amariei_Nico_1995):

Costa 45-50 lei dar crede-ma este f. bun.La toate cazurile de pediculoza depistate la triajul epidemiologic cel mai bun si cu efect rapid a fost acest spray.Mai este si samponul antiparazitar(costa 10 lei) dar la fel ca petrolul actioneaza, raman ouale moarte lipite de firul de par si-ti dau mult de lucru.Nu stiu situatia ta financiara dar merita investitia, scapi repede de aceste animalute obraznice.O sa scapi intr-un fel sau altul pana la urma si o sa-ti amintesti cu drag de ei.O seara faina iti doresc!

3 răspunsuri:
| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup