| Cris06 a întrebat:

DAca ai mancat prea mult, in cat timp trebuie sa incerci sa vomiti? Funda! Imi este foarte rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Bagi un deget pe gat si vomiti.
Probabil ai mancat prea mult.
Nu trebuie sa mai mananci mult, ti-ai incarcat prea tare stomacul.
Te pup!

7 răspunsuri:
| bogdan1004 a răspuns:

Pai nu este un anumit timp... poti incerca sa provoci varsatura cu sirop de Ipeca.

Mod de a provoca varsatura

Se ia 15 ml sirop de ipeca impreuna cu 1-2 pahare cu apa

| MiculFaraon a răspuns:

Fa-ti un ceai ceva sau o limonada, citronada si da pe gat poate te mai linisteste sau daca tie rau foarte tare, daca ai prin casa vreun bulin de voma poti lua unu cu ceai. Pa-pa, sanatate.

| ɴιcoleтα a răspuns:

Baga degetele pe gat. Sigur o sa ti se faca sa vomiti happy

| fgsdfgdfgdsfgfd a răspuns:

In acel moment! Eu iti recomand in loc sa iti bagi degetul in gat sa bei fortat un pahar de apa, ceai si vomiti pe loc, eu asa fac. Succes!

| Alinamia a răspuns:

De ce vrei sa vomiti neaparat poti sa te asezi in pat si sa stai linistita 10-15 min si sa iei putina lamaie sau ceva acru si daca nu iti revii atunci sa incerci sa vomiti...bei un pahar cu apa plin pana nu mai poti si o sa.ti vina inapoi tot si o sa versi sigur

| OannaPaullaa a răspuns:

Baga id-ul meu Georgiana. love20 daca nu ai rezolvat iti dau eu cate-va sfaturi bune.

| ronadian a răspuns:

Nu doar degetul pe gat ajunge incearca si sa mergi la baie. poate doar trebuie sa faci treaba mare sau incearca sa mancanci un fruct ajuta la digstie

Întrebări similare