anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai menstra 2 luni la rand culoare si cantitate normala dupa un contact procentual neprotejuat dar care nu s-a terminat in vagin mai poti fi insarcinata? testele 2 au iest negative. (7zile test barza)
(17 zile test evrika) negative

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-ai precizat câte zile a avut ( d-ra ) menstruaţie!
Dintr-o întrebarea anterioară, am observat că menstra a ţinut 6 zile - deci, NU este vorba de "ciclu peste sarcină"!

Puteţi sta LINIŞTIŢI că NU este însărcinată!

Oricum, testele făcute NU sunt concludente.
Pe viitor, să ŞTIE că un test de sarcină concludent se face la cel puţin 21 de zile DUPĂ contactul sexual ( vezi răspunsurile pe care ţi le-am dat anterior ).

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu esti insarcinata

| Yhugato a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata daca nu a ejaculat in vagin, daca testele au iesit negative inseamna ca nu esti insarcinata, dar pentru protectia ta ar fi trebuit sa folositi prezervativul
bafta

| lizucalisuca a răspuns (pentru Yhugato):

Ba da, ai cum sa ramai insarcinata chiar daca ejacularea nu a fost in vagin, in special daca baiatul nu a fost circumcis. In jurul preputului se acumuleaza smegma care poate contine, printre altele, si spermatozoizi. Asadar in cazul unui contact sexual neprotejat se poate ramane insarcinata indiferent unde s-a ejaculat. Ca masura de preventie (in primul rand ar trebui folosit prezervativul dar probabil nu veti asculta), ar fi bine ca penisul sa fie spalat (decalotat) inaintea actului sexual si dupa orice ejaculare. Dar oricum in timpul actului se elibereaza lichid seminal (aka pre-ejaculator) care contine spermatozoizi. E de ajuns ca unul dintre ei sa fie bun inotator si va treziti cu bebe. Asadar cel mai sigur ar fi sa folositi prezervativ sau alte anticonceptionale. La centrele de planificare familiala gasiti gratuite.

| Kenzorel112 a răspuns:

Mai dati-mi raspunsuri va rog. Multumesc