| elena a întrebat:

Daca ai o anumita boala, crezi ca un animal de casa, te poate ajuta la vindecarea ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Posesia unui pisi sa cutzu, dezvolta un tip de afectiune specific, care protejeaza codul si prelungeste vita posesorului, plus ca amplifica imunitatea! Deci MERITA! Ia-ti un animalut si viata ta va fi mai plina si mai frumoasa! Este atestat stiintific!

5 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Depinde de boala, daca este respiratorie, astm sau eu mai stiu ce altele nu sunt indicate animale in jurul tau care iti pot da bacterii, virusi... cel mai bine este sa iti intrebi doctorul. Oricum, un animal ajuta mult un bolnav dar acum, dupa cum am mai zis depinde de boala...

| bunica a răspuns:

Eu cred ca doar din punct de vedere energetic, nu medical.hai sa fim seriosi daca am o boala cronica pot sa pun 10 pisici pe mine ca nu pot face decat sa ma incalzeasca...

| oana16 a răspuns:

Eu am o pisicuta...si de cate ori ma dor picioarele sau burta pun pisica langa mine... dupa 20 de min max imi trece...big grinbig grin e cel mai natural medicamentbig grin
daca te doare gatul sa nu o pui langa tine k iti poate intra vreun fir de par...si se poate agrava situatia

| bghes a răspuns:

Nu cred mai repede ar agravao

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, in special cainii si pisicile. dar si un hamster!