Mie imi cam place de mine...stau si ma gandesc ce as schimba si nu prea stiu ce sa zic... Poate as mai taia un pic din nas, dar daca stau sa ma gandesc bine, nu e prea mare, de fapt.Mai nou, imi doresc sa am parul lung, desi nu imi placea asta inainte si nici tocmai scurt nu e...Cine e multumit de felul in care arata? Toti am schimba parca cate ceva... Dar parca totusi imi place cum arat...imi place mult de mine . As schimba cateva decizii tare prost luate, dar e foarte tarziu acum...In mare, raspunsul meu e ca nu as cam schimba nimic la mine
Hmmm...totul...nu sunt deloc multumita de mine... dar cel mai mult mi-as dori sa pot da timpul inapoi caci mi-am tradat o prietena si as vrea sa repar asta...alt ceva...fizic...sa arat mai bine, sa am sanii mai mari...mooooolte
Mi-as schimba "prefixul" varstei.cu vreo 5 ai in urma. Mi-as dori sa mai am 16 ani...
Da! Sa fiu o fire mai nepasatoare...sa nu ma mai consum pentru orce problema! si sa am mai mult curaj.
Sa nu mai fiu suparacioasa ( chiar daca imi trece repede), sa nu mai pun la suflet toate prostioarele si sa fiu mai curajoasa si indrazneata.
As schimba aproape tot. caracter, temperament etc, mi-as alege alt corp ( dintr-un catalog ) si as da timpul inapoi cu 3-4 ani
Hmmm.as vrea sa nu mai fie nevoie sa port ochelari.
sa fiu mai scunda
sa nu mai fiu atat de slaba...
si sa dau timpul inapoi
Se pare ca intrebarea asta a fost in a 2-a zi de cand intrasem pe TPU, si am,, sarit-o,, M-a amuzat raspunsul Adinei care este castigator! Adina? Sigur nu esti EU? Exact asta as fi scris si eu, in primul rand nasul!
anonim_4396 întreabă: