| soraGrime a întrebat:

Daca ai sub 18 ani si iti cade un dinte din fata, acesta poate fi inlocuit cu ceva? Vreau mai multe informatii, multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| soraGrime explică:

Oh, sunt doar foarte paranoica. La fiecare durere mica ma gandesc ca imi va cadea un dinte, am un fel de fobie cu dintii astia... Ma intrebam doar daca in cazuri atat de extreme se pot pune dintii.

| Reyskate99 a răspuns (pentru soraGrime):

Asta patesc si eu laughing oare cat costa?thinking

| RandyMarsh a răspuns:

Buna!
Se pot pune dinti, du-te la o consultatie la stomatolog.

| Mădălllinna a răspuns:

Categoric ca se poate inlocuii happy
Alegerea soluţiei de înlocuire a unui dinte pierdut, punte dentară sau implant, depinde de calitatea dinţilor rămaşi. Nu e bine să se aştepte mai mult de şase luni pentru a începe tratamentul, pentru că dinţii migrează şi se înclină în locul rămas liber. De aceea, este posibil să nu mai fie loc pentru alt dinte. Du-te cat mai curand la dentist happy

| Oyasumi a răspuns:

Daca este de lapte ( posibil a intarziat caderea) nu este nimic, iar daca e dinte definitiv si e scos, trebuie sa mergi la dentist si poate iti baga un implant(e destul de scump). dar nu iti fa grijiwinking nu vei muriwinking

| RanyaRa a răspuns:

Da, fa-ti de urgenta o programare la dentist.

| PisicutzaTa a răspuns:

La dentist! El te poate ajuta!