anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ajung acasa tarziu, cam ce ar fi ok sa mananc? Cam tot ce mananc imi pica greu si stiu ca nu e sanatos sa mananc dupa 21.00 - 22.00.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Lactate sau o salata de legume. Fructele se digera greu, sunt indicate doar dimineata.

| lifeForJesus a răspuns:

Seminte... pana iti trece pofta de mancare(eu asa fac)

| andreig a răspuns:

Incearca ceva usor cum ar fi o salata de rosii cu castraveti, smantana si multa branza, o omleta cu branza fara ulei...sau doi cartofi copti pe care sa pui cate o felie de cascaval cand sunt calzi si putin marar(o sa-ti placa)...sau un ou fiert cu branza si un ceai cald... sper ca ti-am fost de ajutor big grin

| Vir2k a răspuns:

Cel mai bine consumi niste fructe... de preferat nu banane sau citrice ( sa nu te doara stomacul dupa ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fructe, un iaurt, bea un pahar de lapte, rontaie niste miezuri de nuca... ceva carne slaba(pui, peste). evita ceapa si usturoiul, de la alea ti se poate face rau happy mai ales seara tarziu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un iaurt degresat, o cană de lapte dulce, o porție de pepene roșu (30 de calorii/100g).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica masa de seara o inlocuieste pe cea de pranz?
In cazul asta neaparat o supa/ciorba, friptura la gratar cu putine legume ( nu cartofi prajiti ), branza cu paine si un mar, alte lactate ( iaurturi etc)
Nu pepene, pentru ca inteleg ca esti un om ocupat, trebuie sa dormi bine noaptea, si sa mergi la toaleta de cateva ori nu cred ca te-ar amuza prea rau ( plus ca are multe glucide si n-ai nevoie seara).
Ouale nu sunt indicate seara, ci dimineata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca ar fi bine sa mananci ceva usor:telemea de vaca, sunca macra, paine prajita, ceai de tei.Cam asta.

| cristina_3244 a răspuns:

Cel mai sanatos ar fi un fruct.eu asa procedez