| TheBlackSwan a întrebat:

Daca alerg aproape in fiecare zi. cu timpul o sa-mi dispara cosurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu are nicio legatura alergatul cu cosurile

| BruneTTe a răspuns:

Nu ai absoooolut nicio legatura una cu cealalta. Ba chiar esti dispus/dispusa sa faci cosuri pe spate de la transpiratie in caz ca nu iti schimbi tricoul imediat ( nu e o regula, dar e posibil).

| lpavel a răspuns:

laughing)) Alergatul n-are nici o treaba cu cosurile!
Pentru cosuri ia alte masuri!

| Mihaela1964 a răspuns:

O sa slabesti; elimini din toxine prin piele, dar cosurile nu cred ca vor dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu dispar, trebuie mers la un dermatolog pentru tratament corespunzator.
Te pup!

| AdrianVoicu a răspuns:

Cine te-a mintit ce treaba au cosurile cu alergatul thinking

| hummmer a răspuns:

Ai grija la transpiratie, hainele ude trebuie schimbate si dus.
http://www.doctor.info.ro/antrenamentele_si_acneea_mit_sau_realitate.html

| iarinaa a răspuns:

Nu dispar!

| CreepyDarkness a răspuns:

Si eu aveam probleme foarte mari cu cosurile.Am incercat creme ce mile au recomandat doctori.Am facut bai de aburi cu ceai de musetel.Dar am fost la alt doctor special si mi-au descoperit bacterie in nas mi-au dat medicamente si intr-o sapt u am mai avut niciun cos. Daca transpiri si nu te sergi cu servetel sau u te speli apar mai multe.

| PamyTzZz a răspuns:

Daca vrei sa scapi de cosuri alergatul nu este o solutie. Incearca la un dermatolog, va sti ce sa iti dea si in cel mai scurt timp vei avea un ten frumos. Si eu am avut probleme cu tenul dar cu ajutorul unui preparat al carui nume nu il retin in 2 3 saptamani am reusit sa scap happy incearca si tu

| mihnealuca a răspuns:

Nu au cum sa iti dispara!

| Asadarsiatat a răspuns:

Da e magie neagrabig grin

| AnddieeDasston a răspuns:

Nu o sa iti dispara sad.O sa slabesti si o sa elimini din toxinele. Pentru disparitia cosurilor poti folosi lotiuni/geluri de curatare (la farmacii poti sa gasesti o lotiune pe baza de antibiotice, dupa ce am folosit nu am avut atat de multe cosuri, iar in legatura cu gelurile de curatat cele mai bune ar fi cele de la Gerovital, Elmiplant).
Sper ca te-am ajutat happy. Bafta puppy dog eyes

Întrebări similare