Asta e... Eu zic sa lasi tigarile ca mori mai repede... Si e pacat de tine!
Bună.
Dacă ai? Câți ani ai de fapt?
Este o păcăleală cu sunt slabe, tot fum inhalezi, laptele nu neutralizează fumul, mâncatul sănătos nu te ajută atâta timp cât tu te expui sistematic la fum cancerigen.
Plămânii vor fi negrii de la tutun.
Renunță la idee, pentru o viață sănătoasă pe lângă hrană practică și un sport.
Pa, pa.
Eu cred ca bunicul tau manca sanatos si avea activitate fizica mult mai ca lumea decat ai tu
nu te compara cu oameni care traiesc cu totul altfel
Bună.
Ai spus inițial "dacă am 10 ani", nu ai spus direct ca acum.
Și de ce nu vrei să te lași?
Sănătatea trebuie să fie respectată, cu ce a greșit ea de nu vrei să te miști liber?
Vrei să stai internat prin spitale, să fii privat de unele evenimente/locuri/oameni/etc?
Practică un sport, ai o vârstă fragedă, nu-ți distruge copilăria care este cea mai frumoasă perioadă a vieții unui om.
Nu ai griji, nu ai suferințe.
Fruntea sus și dă-le d... de țigări.
Pa, pa.
Ti-ai distrus toata viata, mai ales ca mananci sanatos in fiecare zi, daca te-ai lasa de tigari si ai manca sanatos tot timpul ai trece si de 100 de ani. Serios vorbesc, strabunica mea a murit la 106 ani.
Bună.
Copile, ține situația sub control, fii stăpân pe tine.
Nu te arunca în vâltoarea asta.
Pa, pa.
Ba poti, numai ca vrei sa te dai mare in fata prietenilor tai. Treaba ta tu ajungi rau nu ei, da-i dracu de prieteni ca nu ei iti dau de mancare.
Bai puradele, da nu te primeste nimeni sa-i culegi porumbu daca nu poti sa repsiri de la tigari!
A, te-au pus sa fumezi si dupaceea te-au lasat balta? Vezi ce inseamna prietenii?
Bună!
Eu zic să încetezi acum cu aşa ceva şi să te apuci pe la 15-18 ani dacă chiar vrei.
Pe curând!
Tot la asta se ajunge acum sti ca ai viteze diferit glontu omoara repede iar tutunul mai lent!
NImeni nu te-a obligat sa fumezi, a fost udpa vionta ta si daca zici ca multe incercari te-au convis, aici toata lumea incearca sa te convinga dar tot degeaba ca nu o sa asculti oricum.
Aloo tontule'! Bai tu la varsta asta de apuci de fumat? Ce generatie de **** mai e si asta. Taica-miu a fumat prima tigara la 40 de ani fraiere si deja nu se simte destul de bine si are vreo 46! Daca tu incepi de la 8 ani si inca mai continui o sa se aleaga r-----l de plamanii tai!
Asa ceva... poti sa mori oricand sunt oameni care au fumat 50 de ani si n-au murit si altii 2-3 ani si gata
Poti sa mori chiar si acum, dar nu de la tigari. Oameni mor zilnic si multi nici nu fumeaza.
Nu inteleg ce e asa misto sa fumezi, cred ca doar sa te considere alti smecher sau sa treaca timpu.
Am auzit, ca iti provoaca cancer la gat si asta o sa iti scurteze din viata (eu asa banuiesct).
Eu, nu iti recomand sa mai fumezi, dar daca zici ca sunt slabe si mananci sanatos...nu cred ca mori din asta.
Eu iti povestesc ceva: Cunosc o persoana care fumeaza de pe la varsta de 14 ani, acum e destul de batran (cam 50 de ani) si ii lipseste jumatate dintr-un plaman. Tutunu i-a mancat jumatate din plaman si are probleme respiratorii.
Sa faci sport si sa mananci sanatos, daca fumezi o sa obosesti repede si nu cred ca vrei asta.
Sper sa te fi ajutat cu ceva, nu o sa mori prea curand de la tutun, dar daca o sa te apuci de niste tigari mai puternice si o sa fuemzi mult o sa ai probleme respiratorii.
In mare, nu o sa mori (prea curand, dar eu n-am de unde sa stiu)
Mindfulness întreabă: