| KillerJkat a întrebat:

Dacă am 13 ani aproape 14 daca am 55kg și nu-mi place cum arat voi putea să-mi modific corpul sau la vârsta asta nu trebuie să-mi bat capul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti sa-ti modifici corpul, chiar este indicat sa o faci acum, cat esti mic si poti modela foarte usor un corp in crestere si dezvoltare.

3 răspunsuri:
| KillerJkat explică (pentru Violleta2022):

Dar cum?

| Violleta2022 a răspuns (pentru KillerJkat):

In primul rand, mancand sanatos 3 mese pe zi cu macare solida si 2 snakuri de fructe.
In al doilea rand, facand sport. Alege o echipa (baschet, volei, tenis, inot, handbal) si mergi sa faci zilnic sport, ca te ajuta sa te inalti si sa te dezvolti frumos si armonios.
Mia poti face ciclism saua atletism, ca si acestea ajuta, fiind sporturi care pot fi praticate zilnic si intens.

| KillerJkat explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc!????????