O sa cresti pana la varsta de 18-20 de ani, dar nu pot sa iti spun cat o sa cresti.
Da, mai poti creste pana pe la 18-19 ani, dar nu-i musai sa cresti cat fratele tau.
Poate maxim inca un an dar nu se stie fix eu eram mai inalt de 2 ori decat mama si tata la 11 ani si acu is super inalt dar nicic extrem un fel de jucator profesionist de basketball cam asa acu am 17 ani daca vrei sa stii
Buna,pana la varsta de 20 si un pic de ani te poti inalta, tu ai doar 15 si 9 luni.Eu inainte de a intra in clasa a 8-a amcrescut brusc iar acum ma inalt mai incet.Nu-ti fa griji, daca vrei sa te inalti mai repede mergi la inot, joaca volei...
Si nu uita sa te mai intinzi din cand in cand.
Unii copii pot creşe mai repede de la o vârstă mai fragedă şi să se oprească din crescut la vârsta de 15-16 ani! Poate vei mai creşte puţin, dar nu cu mult!
Dacă ai rude mai înalte în familie este posibil să mai creşti, dar rezumându-mă numai la părinţii tăi, nu ar trebui să te mai înalţi!
Normal baietii cresc pana la 23, deci ai timp,, unii cresc cel mai mult dupa 17 asae labeti prima data cresc mai incet si apoi de la17 cresc ft repede, in schimb la fete e invers
Eu cred ca da. Daca vrei sa cresti in inaltime apuca-te de inot sau baschet. Ambele sporturi sunt excelente pentru dezvoltarea organismului, a muschilor in general. Trebuie sa iei in considerare si ce au spus doctorii, insa, nu strica daca incerci, asa-i? Succes, si..."spor la crescut". A, si, la 1, 74 de metri, esti destul de inalt, nu e nevoie sa te ingrijorezi.