| IanSomerhalder a întrebat:

Daca am 167 cm si sunt fata cate kg ar trebui sa am sa arat ca un fotomodel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

167 CM?! Poate M (metri) nu cm (centimetri) asta te preocupa pe tine? Du-te si fa diferenta intre m si cm dupa mai vb tongue.

| 244bogdan a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Vrei sa zici ca are 167 de metrii?laughing Du-te si fa tu diferenta!
La 1.67 ar trebui sa ai intre 55-69 kg

| wyo a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Doamne mare ti-e gradina

| IanSomerhalder explică (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Tu esti handicapat/a?laughing167cm si 1, 67m e acelasi lucrulaughingce clasa esti? a2?

| IanSomerhalder explică (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Aaaaa si stiu eu cenume sa iti pui, dar mai bine nu zic:d

| Unicucebeea a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Bai tu ai pus 167 m mai inalt ca un bloc, si dupa aia qai incercat sa te scoti ca cica 1, 67 m e acelasi lucru nu stiu cum, dar prima data ai zis 167 m! Si se zice mai corectp e cm! Daca nu stii nu te baga, ok?

| AlexandruAnst a răspuns:

Ca sa fii fotomodel in primul rand trebuie sa ai 1, 70 minim

| IanSomerhalder explică (pentru AlexandruAnst):

Nu vreau sa fiu fotomodel:d

| lumynytza_8919 a răspuns:

Eu am 167 si 48 kg eu ma consider foarte bine am 14 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este sa te simti bine in pielea ta, nu sa arati neaparat ca un fotomodel.In plus,nu exista un astfel tip de ideal,intrucat e mai putin important numarul kg,ceea ce conteaza,de fapt,este felul in care sunt distribuite acestea. Spre exemplu,sunt persoane cu inatimi diferite,dar acelasi numar de kg,iar persoana mai inalta sa para mai plinuta decat cea mai scunda, care tradeaza numarul de kg. Poate pare greu de crezut, dar sunt destul de multe astfel de cazuri.In concluzie, numarul kg este complet irelevant, important este sa fii multumita de felul in care arati.