| Anonim9999943565 a întrebat:

Daca am 17 ani si 1.79 sunt scund? voi mai creste? in luna ianuarie am avut 1.75.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu zic ca e foarte ok inaltimea ta. BAietii de obicei cresc pana pe la 20 de ani. Daca ai crescut 4 cm din ianuarie pana acum cred ca mai ai sanse sa te inalti pana atunci.
Sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca esti rupt complet de realitate doarece altfel nu ai fi pus aceasta intrebare de-a dreptul puerila. Drept exemplu iti prezint statistica pentru tara noastra : "" 2010, Romania, inaltimea medie barbati: 1.73 metri, femei: 1.64 metri.
Pentru comparatie, in 2010, inaltimea medie a barbatilor suedezi: 1.78 metri, iar a femeilor suedeze: 1.65 metri.

Inaltimea medie a romanilor a crescut foarte mult in ultimii 20 - 30 de ani, cu aproximativ 6 - 7 centimetri, de la 1.67m, la barbati, prin 1980, la 1.73m, in 2010 si de la 1.57m, prin 1980, la femei, la 1.64m, in 2010. In consecinta in cazul in carenu doresti doar sa epatezi ar fi indicat ca prima data sa te informezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu ești scund. sigur că vei mai crește până pe la vreo 21 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ai timp destul sa cresti

| Cσcσ a răspuns:

Nu esti scund si o sa mai cresti. Daca mai faci si ceva sport, o sa mai cresti. happy

| noone33 a răspuns:

Cred ca esti ok.Da vei creste happy Mananca mult sa cresti mare happy

| Teodorel a răspuns:

Pana pe la 21de ani.
Si daca nu, nu esti scund, tata are 175si e ok