| augustus17 a întrebat:

Daca am 18 ani si am varicocel nu mai sunt fertil nu? Prietena mea poate ramane insarcinata? Nu ne-am inceput viat sexuala dar ne mai masturbam si ne jucam si mi-e teama sa nu fi ajuns sperma prin zona ei si. mentionez ca aveam hainele pe noi dar ne frecam unul de altul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Varicocelule BILATERAL poate determina in timp infertilitate. La varsta ta este extrem de improbabil sa ai infertilitate, mai ales daca cuva ai varicocel unilateral, caz in care nici nu se pune problema.
In alta ordine de idei, nu poate ramane insarcinata prin haine

| daniel33441 a răspuns:

Http://www.sitemedical.ro/......-tratament Cu toate că varicocelul se întâlneşte mai frecvent la bărbaţii cu infertilitate, 2/3 dintre bărbaţii cu varicocel nu au probleme de concepţie.