Daca tii regim diete, sau iei draq stie ce medicamente tampite, pai da, ti se va lasa.
Fa exercitii... Presupun dupa nume ca esti baiat, si dupa intrebare nu prea faci exercitii, asa ca fa jumatate din ce fac eu(aproape)
1. Abdomene-100-150
2.Flotari-20-25
In fiecare seara le faci
Alergare- Cat poti, in fiecare dimineata.
De slabit nu stiu sigur daca o sa slabesti, dar o sa-ti dispara burta sigur... si eu am 67 de kg, 14 ani, si nu am burta. Doar daca manank mult Eu ma tin cat pot de exercitiile astea si la corp arat destul de bine. Plus ca stau la tara, si am de munca nene... Asa e cu orasenii. cred ca pot sa arate bine si sa stea cu dansa-n sus la soare. Nu e asa. Oricum, succes la slabit funda?:X
daca ai peste 50 de ani da esti la o varsta frageda piese se dilata si se contracta in voie si la 70 de kg nu poti fi nu stiu cat de gras. Am goleg de sala de 17 ani si 130 de Kg.bine ca are si 1.84 inaltime si ridica 140 la piept. dar oricum inca nu trebuie sa te ingrijorezi de asstfel de probleme. Numai fetele se mai ingrijoreaza de riduri la 15 ani
Depinde de cat de repede vrei sa slabesti, daca nu mananci si te fortezi fizic iti atarna, trebuie sa slebesti metodic, cam 1 kg 2 le luna
anonim_4396 întreabă: