| 1Q a întrebat:

Daca am aproape 20 de ani asta inseamna ca nu o sa mai cresc in inaltime mi s-a terminat perioada de crestere? As dori sa mai cresc ce ar trebui s afac? Nu imi spuneti de metodele alea de streching sau metoda cu atarnatul de o bara spuneti-mi ceva nou

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Mai poti face sport inot, baschet, am auzit ca astea inalta, dar nu o sa cresti prea mult.

| Mayhem666 a răspuns:

Dupa ce ai trecut de perioada de 18 ani, nu mai cresti.
Daca tu chiar vrei metode de stretching, poti sa folosesti masa de tortura, ca sa te mai intinzi putin rolling on the floor
E mai greu de gasit, dar daca depui putin efort, o sa gasesti una.
Mult succes! laughing

| CuriousStuff a răspuns:

Gata cu cresterea pentru tine. Eventual o sa iei in greutate: masa musculara sau grasime. Dar inaltimea nu ti-o mai schimbi de acum. Incearca sa ai o postura cat mai corecta, stai drept, unele persoane pot castiga pana la 3 cm doar din postura corecta. (Chiar mai mult in unele situatii)

| Felys a răspuns:

Nu ai ce face in privinta asta, obisnuieste-te cu gandul ca atat a fost dictat de adn-ul tau