Stai linistit. Cei mai afectati de virus sunt cei in varsta si cu probleme cardiace, respiratorii. Noi astia tineri suntem mult mai rezistenti. Eu am avut si pneumonie, bronsita astmatiforma, sinuzita, gripa etc. Am trecut prin toate dar rar ma mai ia o raceala usoara. Chiar nu am nici o problema si nu imi e frica deloc de acel virus.
Cei ce au avut probleme cu plamanii inainte, oricat de severe, sunt la risc cu mult mai ridicat de se imbolnavi grav de la coronavirus. Din pacate coronavirus ataca plamanii, nu e deloc ca o raceala normala. Iar mai ales daca ai avut pneumonie inainte, cu atat mai mult ai imunitatea scazuta impotriva acestui virus, chiar daca tu in general ai o imunitate destul de buna.
Din pacate nu e de gluma cu acest virus.
Să-l *** în cioc de virus, Mersi oricum! Acum nu știu... mulți au observat la mine chiar și eu că mă răcesc foarte greu, scuze că nu ți-am zis, dar pneumonia aia am făcut.o pentru că m-am spălat cu apa rece iarna la bunică.mea la țară, mi-a spus să nu mă spăl, dar am făcut nebunia asta din păcate